Regjistrohu tani FALAS. Kliko "Sign up now".

Thursday, May 31, 2018

Test Psikik: Zbuloni Nëse Keni Krijuar Varësia Ndaj Facebook!

Test Psikik: Zbuloni Nëse Keni Krijuar Varësia Ndaj Facebook!

Si e dini nëse vuani nga varësia e rrjetit social Facebook? Cilat janë simptomat dhe shenjat e varësisë në Facebook? Plotësoni këtë test të zbuloni se a po kaloni shumë kohë në Facebook dhe a duhet të ndërmerrni masa që të kaloni kohën jashtë vëmendjes së rrjeteve sociale.Mos harroni të Shpërndani këtë test në Facebook tek miq e familjarë. Ju me të vërtetë mund të ndihmoni dikë të kuptojë më shumë mbi veten përmes këtij testi!

Rechercher sur ce blogue

Powered by Blogger.

Popular Posts