MBLESERI

Njohje, Lidhje, Dashuri, Martesë

Agjensia Martesore Nr.1 në trevat Shqiptare. Siti më i madh e serioz në Shqipëri e Kosovë.

[ International ] [ Shqip ]

Copyright © MBLESERI | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com

statistics

Njohje, Lidhje, Dashuri, Martesë

Njohje Trans & Biseksuale

LGBT SHQIP. Powered by Blogger.

Njohje Lesbike

Njohje Gej

Popular Posts

Formular Kontakti

TEST PSIKIK: A Mund ta Gjejmë sa i Plakur Është Shpirti Juaj?

TEST PSIKIK: A Mund ta Gjejmë sa i Plakur Është Shpirti Juaj?

Çdokush nga ne e ka pasur një ndjenjë të çuditshme, duke pritur kalimin e moshës tek vetja, apo moshën e shkuar të dikujt tjetër. Vitet kalojnë e disa ndihen shumë të rinj, pavarësisht kohës që kalon, dhe jetojnë sikur të ishin thuajse 20 vite më të rinj sesa mosha e tyre reale.
Të ndërgjegjshëm ose jo… kjo moshë mendore, subjektive, mund të jetohet në format më të bukura. Por ndodh të shndërrohet në një të metë, nëse ne refuzojmë të përfitojmë nga mësimet e jetës. Ky test do ju ndihmojë të përcaktoni moshën tuaj të brendshme. Duke parë se në cilën epokë të jetës e projektoni veten. Testi mund t’ju ndihmojë të kuptoni kufirin që ekziston midis moshës suaj biologjike dhe moshës suaj të brendshme. Konstatoni në çfarë niveli jeni rritur… ose jo! 
Përgjigjuni këtyre pyetjeve me natyrshmërinë e një fëmije dhe vlerësojini këshillat me pjekurinë e një të rrituri!0 comments :

Cila Ju Intereson?

 

Jeni vetë, apo njihni dikë, që është beqar/e në emigracion?

ATËHERË KLIKO KËTU!