MBLESERI

Njohje, Lidhje, Dashuri, Martesë

Agjensia Martesore Nr.1 në trevat Shqiptare. Siti më i madh e serioz në Shqipëri e Kosovë.

[ International ] [ Shqip ]

Copyright © MBLESERI | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com

statistics

Njohje, Lidhje, Dashuri, Martesë

Njohje Trans & Biseksuale

LGBT SHQIP. Powered by Blogger.

Njohje Lesbike

Njohje Gej

Popular Posts

Formular Kontakti

TEST FEMËROR: Sa të Dashur do të Keni Këtë Verë?

TEST FEMEROR: Sa të Dashur do të Keni Këtë Vit?

Ky postim vjen tek ju nga Agjensia Martesore me e madhe Shqip MBLESERI.com . Një një anketë online të bërë me më shumë se 1000 persona në Britani, ata u pyetën se sa të dashur duhet të ketë një person. Përgjigjet më të shpeshta sipas studimit ishin në mes të 8 dhe 12, duke përfshirë këtu 38 për qind femra dhe 37 për qind meshkuj.Dhjetë është numri ideal i të dashurve që duhet pasur, dhe kjo vlenë për të dyja gjinitë, kanë pohuar studiusit.

Sondazhi tregon se ata që kanë më shumë se 10 partnerë seksualë konsiderohen si të pamoralshëm, ndësa ata me më pak se 10, të papërvojë.

Po ju a do të keni fat në dashuri këtë vit? Për të filluar testin klikoni më poshtë LUAJ TANI:0 comments :

Cila Ju Intereson?

 

Jeni vetë, apo njihni dikë, që është beqar/e në emigracion?

ATËHERË KLIKO KËTU!