Regjistrohu tani FALAS. Kliko "Sign up now".

Monday, May 21, 2018

TEST FEMEROR: Ky Test Ju Tregon Mashkullin e Duhur për Ju

TEST FEMEROR: Ky Test Ju Tregon Mashkullin e Duhur për Ju

Një studim tregon se një femër gjykon për një mashkull nëse është i duhuri apo jo brenda tre minutash.

Nuk mund ta gjykosh një libër nga kopertina. Por me femrat duket se ndodh pikërisht kështu. Një studim tregon se një femër gjykon për një mashkull nëse është i duhuri apo jo brenda tre minutash.

Femrat shohin nëse ai është ambicioz dhe si sillet më të tjerët.
Studimi ka përfshirë 3 mijë persona të rritur.

Gjithashtu në studim thuhet se femrat nuk e ndërrojnë mendimin e tyre për meshkujt, edhe pse iu është dashur vetëm 180 sekonda për të arritur në përfundim.
Me këtë test ju nuk do të keni nevojë as për ato pak sekonda. në fund të këtij testi ju do të dini gjithcka mbi mashkullin e duhur për ju. Mos prisni më gjatë atë herë! Klikoni LUAJ TANI më poshtë:I gjetëm shijet tuaja? Lini një koment më poshtë ose Shpërndani këtë test me miq e të dashur

Rechercher sur ce blogue

Powered by Blogger.

Popular Posts