MBLESERI

Njohje, Lidhje, Dashuri, Martesë

Agjensia Martesore Nr.1 në trevat Shqiptare. Siti më i madh e serioz në Shqipëri e Kosovë.

[ International ] [ Shqip ]

Copyright © MBLESERI | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com

statistics

Njohje, Lidhje, Dashuri, Martesë

Njohje Trans & Biseksuale

LGBT SHQIP. Powered by Blogger.

Njohje Lesbike

Njohje Gej

Popular Posts

Formular Kontakti

LIST: Kurrë Mos i Bëni Këto Sjellje Ndaj Këtyre Shenjave!

Kurrë Mos i Bëni Këto Sjellje Ndaj Këtyre Shenjave Horoskopi!


Doni të shkarkoni aplikacionin tonë në Google Play me Horoskopin Ditor si dhe plot materiale të tjera mbi Zodiakun Perëndimor e atë Lindor? 

Ky horoskop vjen tek ju nga Agjensia Martesore me e madhe Shqip MBLESERI.com .  Shpesh kemi vënë re që janë disa karakteristika brenda nesh që na bëjnë të mos durojmë sjellje të ndryshme të njerëzve të tjerë. Edhe pse mund të mos e besoni, këto shpjegohen fare mirë nga shenja e horoskopit që ka secili. Në bazë të atyre veçorive më pas përcaktohen sjelljet që ne pranojmë dhe sjelljet që na bëjnë të kemi një raport shumë negativ me personat e tjerë. Më poshtë do t’ju tregojmë sjelljet që nuk duron çdo shenjë e horoskopit dhe nëse vini re se ato sjellje i bëjnë me ju personat që keni shumë pranë, atëherë për shëndetin tuaj mendor është më mirë që të hiqni dorë nga këta persona.

0 comments :

Cila Ju Intereson?

 

Jeni vetë, apo njihni dikë, që është beqar/e në emigracion?

ATËHERË KLIKO KËTU!