Regjistrohu tani FALAS. Kliko "Sign up now".

Tuesday, May 29, 2018

LIST: 5 Atraksionet dhe Parqet më të Çmendura për 18 Vjeç dhe +

Atraksionet dhe Parqet më të Çmendura për 18 Vjeç dhe +

Ne shpesh mendojmë temat për fëmijët dhe argëtim familjar kur flasim për parqe e atraksione. Xhirot me roller coaster, parqet tematike dhe maskotat e kartonave të gjitha përbëjnë elementet bazë të një parku të mirë tematik. Të gjithë kemi kujtime të bukura të parqeve tematike si Disney Land kur ishim fëmijë? Por kush thotë se parqet tematike janë të gjitha argëtim i pastër gabohet rëndë!

Më poshtë 5 atraksione turistike dhe parqe tematike që provojnë të kundërtën:

Disa atraksione turistike janë, si t ë themi, thjesht ide e keqe. Një shembull i mirë është Katapulta Njerëzore në Middlemoor Water Park në Mbretërinë e Bashkuar. Për 40 Paund, udhëtarët mund të kërcejnë me një katapultë madhështore të stilit mesjetare dhe të fluturojnë në ajër me shpejtësi 100 km në orë , deri sa kapen në një rrjetë 22 metra më larg. Që kur atraksioni turistik është hapur, ai ka shkaktuar disa lëndime dhe aksidente. Bile ka provokuar edhe vdekje, kur në vitin 2002, një student 19-vjeçar nga Oxford ndërmori udhëtimin fluturak, doli jashtë  rrjetës në  rënie dhe vdiq në fund fare. Dhoma e Horrorit në Atlanta është një shtëpi e mallkuar jashtëzakonisht shqetësuese dhe tmerruese, e cila ka si detyrë t' ju japi  ëndërra të  frikshme për vite me rradhë. Shtëpia është ide e artistëve të talentuar Luke Godfrey & Rene Arriagada, që të dy kanë punuar në Hollywood në shfaqje të tilla si Walking Dead. A e dini se ka një park pa fëmijë këlthitës dhe i mbushur me alkool? Tingëllon si parajsë për të rriturit! Vendi është i njohur si Cité du Vin që fjalë për fjalë do të thotë "Qyteti i verës", në Bordo, Francë.Vendi përmban 20 ekspozita vere dhe seksione të tëra për historin e verës, kulturën, dhe akoma më shumë. Nuk ka ndonjë rëshkitëse, me përjashtim të një udhëtimi me varkë me vela që simulon ushetimin e një tregtari vere në mbarë botën. Koreja e Jugut krenohet me një shenjë erotike vetëm 10 minuta larg nga aeroporti ndërkombëtar i Koresë së Jeju. Këtu, ju mund të gjeni 140 vepra të ndryshme të artit, të gjitha me seks. Parku është themeluar në vitin 2004 nga një grup studentësh të artit lokale në Seul të cilët projektuan skulpturat në mënyrë që të "nxirrnin në pah bukurinë natyrore të seksualitetit". Ky është Haeshindang Park dhe është i njohur gjerësisht si "Penisi Park" në Sinnam, Korenë e Jugut. Legjenda thot se parku i është përkushtuar një vajzë të re të virgjër i dashuri peshkatar i se cilës e la atë në një shkëmb, ndërsa ai kapte peshk në det. Një stuhi erdhi dhe ajo vdiq. Pas vdekjes së saj, fshatarët nuk janë në gjendje për të kapur peshk, prandaj ata u përpoqën ta kënaqin virgjëreshën, duke krijuar penise gjigande prej druri për të qetësuar shpirtin e saj me sa duket. Kjo strategji funksionoi.Tani parqet kanë dhjetra statuja mashkullor, me ikona të ndryshme seksuale dhe art nga kultura të ndryshme, të ritualeve shaman si dhe historinë e komunitetit të peshkimit lokal.


Rechercher sur ce blogue

Powered by Blogger.

Popular Posts