MBLESERI

Njohje, Lidhje, Dashuri, Martesë

Agjensia Martesore Nr.1 në trevat Shqiptare. Siti më i madh e serioz në Shqipëri e Kosovë.

[ International ] [ Shqip ]

Copyright © MBLESERI | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com

statistics

Njohje, Lidhje, Dashuri, Martesë

Njohje Trans & Biseksuale

LGBT SHQIP. Powered by Blogger.

Njohje Lesbike

Njohje Gej

Popular Posts

Formular Kontakti

KUIZ: A Mund ta Gjeni Gabimin në Këto Foto për 5 Sekonda?

KUIZ: A Mund ta Gjeni Gabimin në Këto Foto për 5 Sekonda?

Aftësia për t’u përqendruar dhe kujtesa mund të përmirësohen duke mbajtur një qëndrim “aktiv”. Kemi të bëjmë me rritjen e asaj që psikologët e quajnë “vëmendje selektive”, e cila lidhet ngushtësisht me përfshirjen e shqisave përmes të cilave marrim mesazhin. Çka do të thotë: t’u kushtojmë vëmendje më të madhe karakteristikave pamore, dëgjimore, të shijes, të nuhatjes apo të prekjes.

Le të shohim sa të vëmendshëm jeni ju në këto momente dhe sa të aftë jeni të zgjoni shqisat tuaj për të deshifruar pamjet e mëposhtme në pak momente:


0 comments :

Cila Ju Intereson?

 

Jeni vetë, apo njihni dikë, që është beqar/e në emigracion?

ATËHERË KLIKO KËTU!