MBLESERI

Njohje, Lidhje, Dashuri, Martesë

Agjensia Martesore Nr.1 në trevat Shqiptare. Siti më i madh e serioz në Shqipëri e Kosovë.

[ International ] [ Shqip ]

Copyright © MBLESERI | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com

statistics

Njohje, Lidhje, Dashuri, Martesë

Njohje Trans & Biseksuale

LGBT SHQIP. Powered by Blogger.

Njohje Lesbike

Njohje Gej

Popular Posts

Formular Kontakti

10 Mënyra për të "FLLIQ" Veten në Sitet e Njohjeve Online

10 Mënyra për të "Djegur" Veten në Sitet e Njohjeve Online, Sipas Votimit Tuaj

Të gjithë kemi provuar site të ndryshme të njohjves online apo aplikacione të ngjashme. MBLESERI.com, siti më i madh i njohjeve online në gjuhën shqipe, pyeti me qindra anëtarë se cilat veprime online të anëtarëve të tjerë ata urrenin më shumë. Përgjigjet e anëtareve dhe anëtarëve të MBLESERI.com i keni të regjistruara më poshtë në formë votimi. 

Mbani shënime se cfarë NUK duhet të bëni kur regjistroheni në MBLESERI.com dhe mos harroni të votoni edhe ju atë që mund t'ju bezdisë më shumë nëse do provonit të njihnit dashurinë e jetës tuaj online.0 comments :

Cila Ju Intereson?

 

Jeni vetë, apo njihni dikë, që është beqar/e në emigracion?

ATËHERË KLIKO KËTU!