Regjistrohu tani FALAS. Kliko "Sign up now".

Tuesday, March 20, 2018

Test Psikik - A Keni Fuqi Telepatike?

Test Psikik - A Keni Fuqi Telepatike?

A e keni pyetur ndonjëherë veten si do të ndiheshit duke ecur për një kilometër, sikur të ishit dikush tjetër?

Telepati? Progresi më i madh në fushën e bashkëveprimit të një lidhjeje të tillë midis mendjeve, u arrit në gushtin e vitit 2014. Në fakt, duke kombinuar së bashku teknologji të ndryshme (EEG, Internet e TMS), një skuadër ndërkombëtare e përbërë nga kërkues francezë, spanjollë dhe amerikanë kanë qenë në gjëndje të transmetojë një mendim nga India deri në Francë, plot 7377 km. 

Po ju a mund të komunikoni nëpërmjet telepatisë? Zbulojeni duke iu përgjigjur pyetjeve të testit…


Si ishte rezultati juaj? Mendoni se dikush tjetër mund të ketë fuqi të tilla? Atëherë shpërndajeni në Facebook këtë test.

Rechercher sur ce blogue

Powered by Blogger.

Popular Posts