MBLESERI

Njohje, Lidhje, Dashuri, Martesë

Agjensia Martesore Nr.1 në trevat Shqiptare. Siti më i madh e serioz në Shqipëri e Kosovë.

[ International ] [ Shqip ]

Copyright © MBLESERI | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com

statistics

Njohje, Lidhje, Dashuri, Martesë

Njohje Trans & Biseksuale

LGBT SHQIP. Powered by Blogger.

Njohje Lesbike

Njohje Gej

Popular Posts

Formular Kontakti

TEST: A Mund të Plotësoni 9 Thëniet e Famshme?

TEST: A Mund të Plotësoni 9 Thëniet e Famshme?

Teknologjia ka ndikuar negativisht në raportin e njeriut me librin. Shumë njerëz kanë harruar se si është të kalosh kohë duke lexuar një libër, e bashkë me të edhe ndjesinë që ta shkaktojnë librat. Studimet kanë ofruar disa nga të mirat që vijnë si rezultat i të lexuarit. Leximi përveç aktivizimit mendor, libri ju ndihmon edhe për largimin e stresit.

Ja disa nga efektet pozitive të të lexuarit:

Leximi mund t’ju çlodhë dhe t’ju qetësojë

Nuk ka rëndësi se cilin libër zgjidhni, por kur lexoni jeni larg nga shqetësimet tuaja të përditshme dhe stresi

Libri ndihmon që mendja juaj të mbetet e “kthjellët”

Aktivitetet ditore të trurit, të tilla si leximi dhe shkrimi, nga fëmijëria deri në moshën e rritur, në masë të madhe janë meritë për mirëqenien e trurit në pleqëri.

Leximi për gjumë më të mirë

Forcimi i ndjeshmërisë.

Tani le të shohim sa të aftë jeni ju të plotësoni lëto fraza të famshme nga të gjitha fushat e shkrimit. Në fund do të merrni një këshillë miqësore nga ana jonë. Zbuloje atë më poshtë:


0 comments :

Cila Ju Intereson?

 

Jeni vetë, apo njihni dikë, që është beqar/e në emigracion?

ATËHERË KLIKO KËTU!