MBLESERI

Njohje, Lidhje, Dashuri, Martesë

Agjensia Martesore Nr.1 në trevat Shqiptare. Siti më i madh e serioz në Shqipëri e Kosovë.

[ International ] [ Shqip ]

Copyright © MBLESERI | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com

statistics

Njohje, Lidhje, Dashuri, Martesë

Njohje Trans & Biseksuale

LGBT SHQIP. Powered by Blogger.

Njohje Lesbike

Njohje Gej

Popular Posts

Formular Kontakti

Pritshmëritë dhe realiteti: Sa duan femrat që të zgjatë seksi, dhe sa zgjatë në të vërtetë

Pritshmëritë dhe realiteti: Sa duan femrat që të zgjatë seksi, dhe sa zgjatë në të vërtetë

Një anketim me 3.836 njerëz ka zbuluar saktësisht se sa gjatë zgjasin meshkujt e të gjitha moshave në seks – dhe sa gjatë duan femrat që sesi të zgjas.

Duket se nuk është lajm i mirë kur i krahasojmë pritshmëritë me realitetin

Anketimi, i kryer nga ‘Saucydates’, ka zbuluar se femrat mesatarisht duan që seksi të zgjatë 25 minuta e 51 sekonda.

Ndërkohë, meshkujt kishin thënë se duan që seksi të zgjatë 25 minuta e 43 sekonda.

Megjithatë, përderisa dëshirat e tyre kanë qenë mjaft të përafërta, rezultatet kanë treguar se meshkujt e çdo shteti dhe secilës moshë nuk mund t’i afrohen minutazhës ideale, ku shpeshherë meshkujt nuk mund të zgjasin më shumë se 15 minuta në seks.0 comments :

Cila Ju Intereson?

 

Jeni vetë, apo njihni dikë, që është beqar/e në emigracion?

ATËHERË KLIKO KËTU!