Regjistrohu tani FALAS. Kliko "Sign up now".

Friday, March 9, 2018

Përse gratë më parë do të preferonin një darkë të shijshme sesa seks?

Përse gratë më parë do të preferonin një darkë të shijshme sesa seks?


Karavidhet: Më të mira sesa një orgazëm?

Të paktën kështu kanë thënë 2 nga 5 gra, sipas një anketimi të fundit nga Havas Worldwide.

Në anketimin me afër 12,000 njerëz anë e mbanë botës, rreth gjysma e meshkujve dhe grave kanë thënë se mendonin që ushqimi mund të jetë po aq i kënaqshëm sa seksi.

Për ta dëshmuar këtë, hulumtuesit i kishin “detyruar” subjektet të zgjidhnin (hipotetikisht) mes seksit dhe një darke të shkëlqyer në restaurant. Hulumtuesit ishin befasuar kur kishin zbuluar se 42 për qind e grave më parë do të zgjidhnin darkën.

Ndërsa, vetëm 26 për qind e meshkujve e kanë thënë të njëjtën gjë.

Këto rezultate nuk e kanë shokuar hulumtuesen e seksit Nicole Prause, themeluese e Liberos, kompani e bioteknologjisë dhe hulumtimeve të seksit në Los Angjelos.

“Marrëdhëniet seksuale janë taksimi i trupit, veçanërisht për gratë,” thotë Prause.

Seksi kërkon energji, njëjtë sikurse ushtrimet fizike. Dhe, pastaj është ky fakti interesant: Gratë gjithmonë përjetojnë mikro-lot në vulvë nga seksi, thotë ajo. Shijimi i një ushqimi të mirë? Jo me kaq shumë taksa…Rechercher sur ce blogue

Powered by Blogger.

Popular Posts