Regjistrohu tani FALAS. Kliko "Sign up now".

Monday, March 19, 2018

Bëj Testin: Sa Njohuri Keni Mbi Filmat?

Bëj Testin & Fito 2 Bileta Kinemaje: Sa Njohuri Keni Mbi Filmat?

Sipas revistës “Total Film”, roli i pacientit të sëmure mendor RP McMurphy në filmin e bazuar mbi romanin e Ken Kesey është më i miri që është parë në të gjithë historine e filmave.

“Antiheroi perfekt, kombinim rrezikshmerie, guximi dhe sensi humori. Shumë pak aktorë te tërheqin si Jack Nicholson dhe RP McMurphy është performanca e tij më e mirë”, 

shpjegon Jamie Graham, kryeredaktor i ‘Total Film’.

Në vend të dytë renditet Robert De Niro me interpretimin e boksierit Jake La Motta në filmin‘Raging Bull’.

Në vend të tretë Daniel Day-Lewis, ndërsa i katërti Al Pacino falë interpretimit të Michael Corleone në filmin Kumbari 2.

Në vend të pestë gjejme aktoren e parë. Ajo është Emily Watson me intepretimin e saj në filmin ‘Breaking the Waves’. Aktorja ka lënë pas në dhjetëshen e parë Marlon Brando, Denzel Washington, Jane Fonda, Paul Newman dhe Liam Neeson.

Ne u frymëzuam nga këto rezultate dhe sot, me këtë test ne duam të vëmë në provë njohuritë tuaja kinematografike. Testi ju kërkon njohuritë tuaj mbi 12 aktorë e aktore të mirënjohura. Duke zhvilluar testin e mëposhtëm ju duhet të gjeni në cilin nga tre filmat e ofruar aktori NUK ka luajtur. Pra ju duhet të klikoni titullin e filmit ku dini se aktori nuk ka marrë pjesë. Testi nuk është shumë i vështirë duke marrë parasysh se në të janë përfshirë aktorët më të mirënjohur të kinematografisë botërore, Shqiptare e Kosovare.

Tani jeni gati për të filluar? Atëherë vazhdoni më poshtë:Rechercher sur ce blogue

Powered by Blogger.

Popular Posts