Regjistrohu tani FALAS. Kliko "Sign up now".

Thursday, February 8, 2018

Tradhti Bashkshortore - Seks me Shokun e Burrit (Video me Ngjarjen e Vertete)

Tradhti Bashkshortore - Seks me Shokun e Burrit (Video me Ngjarjen e Vertete)

Sferat e pafundme të dashurisë së pabesë, në rindërtimin e Pabesisë së Lartë: sepse ka histori që nga "për gjithë jetën" nga pasioni mund të përfundojnë në një çast. Ngjarjet janë thënë nga tre pikëpamje: ajo e dashnorit/ dashnores, ajo e tradhtarit dhe e të tradhtuarit/tradhtuarës. Në një rritje të emocioneve, ne zbulojmë se çfarë ndjehet kur zbulon tradhtinë: xhelozinë, hidhërimin, hakmarrjen? Cilat histori do të vazhdojnë dhe në cilën fjala "fund" do të shkruhet?

Xhianluka dhe Alberta, janë një çift i fortë. Por ajo do të donte një fëmijë, ndërsa Xhianluka vazhdon ta shtyjë. Një ditë ai fton Rikardon për drekë, një djalë simpatik që ka ...


Rechercher sur ce blogue

Powered by Blogger.

Popular Posts