Regjistrohu tani FALAS. Kliko "Sign up now".

Thursday, February 8, 2018

Ai i Propozon për Martesë. Ajo e Tradhton në Muaj Mjalti (Video me ngjarjet e vërteta)

Ai i Propozon për Martesë. Ajo e Tradhton në Muaj Mjalti (Video me ngjarjet e vërteta)

Sferat e pafundme të dashurisë së pabesë, në rindërtimin e Pabesisë së Lartë: sepse ka histori që nga "për gjithë jetën" nga pasioni mund të përfundojnë në një çast. Ngjarjet janë thënë nga tre pikëpamje: ajo e dashnorit/ dashnores, ajo e tradhtarit dhe e të tradhtuarit/tradhtuarës. Në një rritje të emocioneve, ne zbulojmë se çfarë ndjehet kur zbulon tradhtinë: xhelozinë, hidhërimin, hakmarrjen? Cilat histori do të vazhdojnë dhe në cilën fjala "fund" do të shkruhet?

Për Xhiakomo dhe Ilaria, muaji i mjaltit është një mundësi për të dalë nga qyteti tyre për herë të parë. Por ai sëmuret dhe Ilaria kalon kohën me një mësues valle.


Rechercher sur ce blogue

Powered by Blogger.

Popular Posts