MBLESERI

Njohje, Lidhje, Dashuri, Martesë

Agjensia Martesore Nr.1 në trevat Shqiptare. Siti më i madh e serioz në Shqipëri e Kosovë.

[ International ] [ Shqip ]

Copyright © MBLESERI | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com

statistics

Njohje, Lidhje, Dashuri, Martesë

Njohje Trans & Biseksuale

LGBT SHQIP. Powered by Blogger.

Njohje Lesbike

Njohje Gej

Popular Posts

Formular Kontakti

Mosha kur prireni të keni aferë dashurie – sa larg tradhtisë jeni?Një studim pretendon të ketë zbuluar moshën kur shumica e njerëzve kanë aferë dashurie, dhe e vërteta mund t’ju befasojë.

Këto statistika të reja befasuese kanë zbuluar se meshkujt dhe gratë priren ta tradhtojnë partnerin kur janë në vitet e tyre të 50’ta.

Kur mund të supozohet se çiftet e martuara në vitet e tyre të 50’ta janë tejet të lumtur sa i përket mirëmbajtjes së një lidhje të suksesshme dhe monogame, prapa skenave nuk është gjithçka mirë.

Instituti i Studimeve Familjare kishte zbuluar se përqindjet e seksit jashtëmartesor janë më të lartat te personat e moshës 55 vjet.

Sipas Nicholas H. Wolfinger, profesor i studimeve familjare në Universitetin Utah, që nga viti 2000 është rritur fenomeni i tradhtisë te personat e moshës 50-60 vjet. Dhe, shumica nga tanë kanë raportuar se kanë qenë të martuar për 20 apo 30 vite.

0 comments :

Cila Ju Intereson?

 

Jeni vetë, apo njihni dikë, që është beqar/e në emigracion?

ATËHERË KLIKO KËTU!