Regjistrohu tani FALAS. Kliko "Sign up now".

Tuesday, September 26, 2017

Ç’farë e bën një mashkull të parezistueshëm?Edhe nëse je femër ose mashkull, kur dikush është objektivisht i bukur dhe bën “bujë” me prezencën e tij, nuk fshihet. Cfare e bën një mashkull të pakrahasueshëm?


Është një pyetje për të dyja gjinitë dhe ka vlerë të diskutohet.Rezultate imazhesh për meshkuj


Shumë herë takon meshkuj të cikët kanë sharm dhe femrat tërhiqen shumë nga ata. Nuk mund ta përshkruash ose ta shpjegosh me fjalë të thjeshta  nëse të kërkohet. Por ,nuk do te thotë që është një sekret i madh por, gjendet përballë teje vetëm se mjafton të shikosh në imtësi.


Shikimi


Shikimi është një letër e fortë e mashkullit që të “djegi” zemrat dhe të bëhë për vetë një femër. Kur dy veta komunikojnë me sy dhe kalojnë ide apo ndjenja me këtë mënyrë atëhere njëri nga të dy ka arritur të tregoj që ka një shikim të pakrahasueshëm. Mjafton të të “nguli” një shikim për disa sekonda dhe ti nuk heq nga mendja jote për disa ditë.


Një vegël muzikore


Kur një mashkull di të luajë me një vegël muzikore shumë mirë dhe me stil ,atëhere një femer nuk mund ti rezistoj… Muzika është nga natyra dicka që të ndryshon psikologjine dhe humorin. Aq më tepër kur luan muzikë një mashkull. Kombinim perfekt !


Aroma.


Është një shkencë më vete se çfare parfumi të hedhësh që të bëhesh i pakrahasueshëm. Por, ka njerëz që kanë një trup që mba një aromë të mjrë dhe në kombinim me parfumin që përdorintë bëjnë të duash t’iu qëndrosh afër për orë të tëra. Nuk kanë të gjithë aromë të mirë edhe pse hedhin parfume të mira.


Karakteri


Siguria e një mashkulli në vete dhe në karakterin e tij është dicka që cdo femër kërkon nga partneri. Kur ai e fiton femrën dhe e bën për vete me mënyrën që do, padyshim që fiton shumë pikë

Rechercher sur ce blogue

Powered by Blogger.

Popular Posts