Regjistrohu tani FALAS. Kliko "Sign up now".

Saturday, November 19, 2016

Zemra është një muskul: Tradhëti e Lartë Bashkëshortore - Sezoni 1 Episoni 1

Zemra është një muskul: Tradhëti e Lartë Bashkëshortore - Sezoni 1 Episoni 1


Zbuloni të gjitha

Shumë aspekte të dashurisë së pabesë rikonstruktohen në Tradhëti e Lartë Bashkëshortore: sepse ka histori dashurie q
ë zgjasin "për jetë" dhe pasione që mund të trullosin në një çast. Tregimet janë thënë nga tri këndvështrime: dashnori ose dashnorja tradhtari ose tradhtarja dhe i tradhtuari ose e tradhtuara. Në kulmin e emocioneve zbuloni atë që ndihet kur zbulohet tradhtia: xhelozinë, hidhërimin, hakmarrjen? Cilat histori do të vazhdojë dhe cilave do ti shkruhet fjala FUND?

Në këtë seri

Alessandro dhe Francesca kanë qenë të martuar; ai vendos për të hapur një restorant dhe e neglizhon atë. Francesca në palestër njeh Andrea, trajner dhe ekspert femrash i cili e irriton ...

Rechercher sur ce blogue

Powered by Blogger.

Popular Posts