Regjistrohu tani FALAS. Kliko "Sign up now".

Saturday, November 26, 2016

Zbulohet: Ja çfarë kërkojnë femrat Shqiptare në faqet porno!

Zbulohet: Ja çfarë kërkojnë femrat Shqiptare në faqet porno!

Website për të rritur, Pornhub ka treguar se çfarë kërkojnë gratë nga e gjithë bota dhe duket se Shqiptaret ndizen seksualisht nga "lesbiket", ndërkaq gratë Kosovare kërkojnë për “penis të madh”.

24% e të gjithë personave që shohin porno, janë gra dhe shijet e tyre ndryshojnë. Kategoria e ‘lesbikeve’ shikohet nga australianët, dhe amerikanët e mesëm dhe jugorë.

Gratë gjermane dhe turke pëlqejnë të shohin “seks adoleshentësh”, çeket preferojnë “seks shoqëror në mes vajzave” dhe ruset janë fanse të “seksit anal”. 
 

Duke qenë se Britania mban vendin e dytë për klikimin e faqes për të rritur, pjesë të ndryshme të vendit preferojnë kategori të ndryshme.

P.sh. Anglia preferon ‘seksin në mes njerëzve me ngjyrë të errët të lëkurës”, skocezet pëlqejnë “seksin shoqëror në mes të vajzave”, irlandezët verior preferojnë “seksin me gra që kanë fëmijë” dhe uellsianët klikojnë më shumë “seksin e adoleshentëve”. 
 

Britanikët gjithashtu pëlqejnë seksin me dhunë, apo të lidhur, ku 33% të britanikëve kanë zgjedhur këtë kategori. “Lesbiket” i pëlqejnë norvegjezët, francezët, portugezët, spanjollët, kroatët, italianët, grekët, zvicerianët, polakët.“Seksin anal” e pëlqejnë rusët dhe kazakët.“Penis i madh” është kategoria që kërkohet nga kosovaret dhe ukrainasit.“Seksin shoqëror të femrave” e pëlqejnë austriakët.“Seksin e adoleshentëve” e pëlqejnë gjermanët.

Rechercher sur ce blogue

Powered by Blogger.

Popular Posts