MBLESERI

Njohje, Lidhje, Dashuri, Martesë

Agjensia Martesore Nr.1 në trevat Shqiptare. Siti më i madh e serioz në Shqipëri e Kosovë.

[ International ] [ Shqip ]

Copyright © MBLESERI | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com

statistics

Njohje, Lidhje, Dashuri, Martesë

Njohje Trans & Biseksuale

LGBT SHQIP. Powered by Blogger.

Njohje Lesbike

Njohje Gej

Popular Posts

Formular Kontakti

Vetëm Pak Njerëz Kanë “Engjëllin Mbrojtës” në Pëllëmbën e Dorës

Vetëm Pak Njerëz Kanë “Engjëllin Mbrojtës” në Pëllëmbën e Dorës

Nëse keni një vijë paralele me “vijën e jetës” në pëllëmbën e dorës, atëherë jeni një person shumë me fat. Këto vija janë shumë të rralla dhe ndryshe njihen si “vija e engjëllit mbrojtës”.

Këto janë disa nga karakteristikat e njerëzve që e kanë këtë vijë:

* Janë persona shumë të lumtur që kënaqen edhe me gjërat më të shëndetshme

* Njihen në shoqëri si persona me fat të cilët nuk dinë të ndjellin ters

* Kanë shëndet të mirë

Nëse ndonjë fatkeqësi e tmerrshme ju ndodh këtij lloji të personave, besohet se ata dinë si t’ju mbijetojnë me ndihmën e mrekullive të vogla.

Veç kësaj, njerëzit me këtë vijë në dorë priren të mos përjetojnë kriza financiare. Nëse kanë lloje të ndryshme gjatë rrugëtimit të tyre për t’i arritur qëllimet, ata do t’i mposhtin ato me pak djersë! Shikoni në pëllëmbë të dorës për të parë nëse jeni një person me kaq fat!0 comments :

Cila Ju Intereson?

 

Jeni vetë, apo njihni dikë, që është beqar/e në emigracion?

ATËHERË KLIKO KËTU!