Regjistrohu tani FALAS. Kliko "Sign up now".

Saturday, November 26, 2016

Tango e Fundit në Parioli: Tradhëti e Lartë Bashkëshortore - Sezoni 1 Episoni 2

Tango e Fundit në Parioli: Tradhëti e Lartë Bashkëshortore - Sezoni 1 Episoni 2Zbuloni të gjitha

Shumë aspekte të dashurisë së pabesë rikonstruktohen në Tradhëti e Lartë Bashkëshortore: sepse ka histori dashurie q
ë zgjasin "për jetë" dhe pasione që mund të trullosin në një çast. Tregimet janë thënë nga tri këndvështrime: dashnori ose dashnorja tradhtari ose tradhtarja dhe i tradhtuari ose e tradhtuara. Në kulmin e emocioneve zbuloni atë që ndihet kur zbulohet tradhtia: xhelozinë, hidhërimin, hakmarrjen? Cilat histori do të vazhdojë dhe cilave do ti shkruhet fjala FUND?


Në këtë seri

Ivana dhe Charles u martuan, por ajo është fiksuar për një shtatzëni që nuk vjen dhe ai do të gjejë një oazë të qetësisë në të renë Erika. Ivana zbulon tradhtinë në mënyrën më të keqe.

Rechercher sur ce blogue

Powered by Blogger.

Popular Posts