Regjistrohu tani FALAS. Kliko "Sign up now".

Thursday, October 6, 2016

Ja si ta zbuloni tradhtinë te mashkulli për 3 sekonda

Ja si ta zbuloni tradhtinë te mashkulli për 3 sekonda


A është e mundur ta merrni vesh a ju mashtron burri, duke e shikuar atë? Një studim i ri ka treguar se gratë mund ta ndiejnë tradhtinë bashkëshortore me një shikim prej tre sekondash në foton e mashkullit, me të cilin janë në lidhje.

Duke përdorur metodën e lashtë kineze të leximit të fytyrës, si dhe të gjuhës së trupit, ata kanë bërë portretin e mashkullit tradhtar, thotë ekspertja e seksit dhe raporteve familjare, Tracey Cox.

Ja si duket mashtruesi seksual:

Është i gjatë - Meshkujt më të shkurtër kanë nivel më të ulët të testosteronit, prandaj seksi nuk sundon me jetën e tyre. Kjo bën që ata të jenë më besnikë.

Ka sy të larguar mes vete- Ekziston një lidhshmëri midis jobesnikërisë dhe distancës midis syve të meshkujve. Te ata që kanë distancë më të madhe midis syve, shumë shpejt vjen deri te monotonia, prandaj do ta kapin femrën e parë që u del përpara.

Vetullat çufrake - Vetullat e rralla tregojnë për një epsh të ulët, derisa vetullat çufrake hasen te personat me epsh të lartë seksual.

Flegrat e gjera të hundës - Personat me flegra të gjera të hundës kanë apetit të madh seksual dhe janë të prirë për seks bizar.

Frizura si e Hugh Grantit - Flokët valë-valë, të qethur shkurt, sikur ato të Hugh Grantit, janë një pasqyrim i qartë i tradhtisë, thotë studimi. Rezultatet kanë treguar se një stil të tillë të flokëve kanë personat egocentrikë dhe të prirë për mashtrim.


Rechercher sur ce blogue

Powered by Blogger.

Popular Posts