Regjistrohu tani FALAS. Kliko "Sign up now".

Saturday, September 10, 2016

Rekorde dhe Çmenduri: Duhet t’i Lexoni Këto Fakte për Dashurinë dhe SeksinPër dashurinë dhe seksin flitet kudo, në gazeta, në televizion etj., megjithëse gjithnjë e më tepër ka kuriozitet rreth tij. Këtë herë do t’ju sjellimdisa fakte që, ndoshta nuk i keni ditur.


– Minjtë meshkuj derdhen më shpejt kur kanë rivalin pranë.


– Predikuesi baptist amerikan, Glynn Wolfe, është martuar 29 herë. Martesa më e shkurtër ka zgjatur 19 ditë, më e gjata 7 vjet.


– Shkrimtarja amerikane dhe feministja radikale Valerie Solanas themeloi “Shoqatën për zhdukjen e meshkujve” SCUM (Society of Cutting up Men).


– “Masturbimi është seks me atë që dua unë”. Kështu ka thënë Woody Allen.


– Dikur thuhej se smeraldët bllokojnë fuqinë seksuale të mashkullit.


– Fjala “Fuck” u përdor për herë të parë në vitin 1967 në një film me Marianne Faithful. Titulli: “I’ll Never Forget What’s His Name”.


– Balena e Jugut ka testikujt më të mëdhenj në planet: secili peshon nga 45 kg. Kur derdh, lëshon 20 litra spermë.


– Ish-prostituta amerikane, Heidi Fleiss hapi në SHBA të parën bordello për gra. Ajo quhej “Ferma e hamshorëve të Heidi-t”.


– Gjatë një puthje me gjuhë, partnerët shkëmbejnë rreth 60 mg ujë, 0.7 mg proteina dhe yndyrna dhe 0.4 mg kripë.


– Një person mesatar shpenzon në 70 vite jetë, rreth 110 mijë minuta duke puthur- kjo do thotë më shumë se 76 ditë.


– Helen Morrison botoi për herë të parë një njoftim për kontakte në gazetën angleze Manchester Weekly Journal. Pas katër javësh përfundoi në psikiatri.


– Maria Magdalena dhe Maria e Egjiptit janë shenjtore. Më përpara megjithatë kanë qenë prostituta.


– Në vitin 1824, një mjek francez dokumentoi një kokë klitori prej 12 centimetrash, aq e madhe sa shkaktonte probleme gjatë seksit.


– Nuk ka asnjë provë shkencore që biondet bëjnë më shumë qejf në jetë dhe seks.


– Dy deri në gjashtë përqind të njerëzve kanë një thithkë të tretë.


– Deri në shekullin e 20-të, shkencëtarët mendonin se gratë nuk mund të kalonin orgazmë.


– Gjatë orgazmës, në tru fiken plotësisht ato fusha që kujdesen për ankthin dhe shqetësimet.


– Nëse stimulohet zona anale, të dy gjinitë rrisin mundësitë për orgazëm.


– Gjatë seksit anal, rreziku për t’u plagosur është më i madh. Po ashtu edhe rreziku për të marrë infeksione dhe sëmundje.


– Në Kamasutra janë të dokumentuara më shumë se 600 pozicione seksuale.


– Këngëtari i INXS, Michael Hutchence është vetëmbytur duke bërë seks.


– Mesalina, gruaja e perandorit romak Klaus, e ka tradhtuar atë me të gjithë gardën pretoriane.


– Fjala Avocado vjen nga fjala acteke për frutin, që do të thotë “tope”.


– Termi orkide vjen nga fjala greke për “tope”.


– Richard Burton nuk mund të botonte përkthimin e tij për Kamasutrën në vitin 1883 sepse do të dënohej.


– Seksi i shpeshtë nxit rritjen e qelizave të reja në tru.


– Termi “hetere” përdorej në Greqinë e lashtë për ato prostituta të arsimuara dhe të pranuara shoqërisht.


– Një studim amerikan ka zbuluar se martesat gej zgjasin më shumë.


– Majmunët Bonobo njohin seksin, masturbimin, homoseksualitetin dhe seksin oral.


– 15 përqind e njerëzve në botë do e falnin një tradhti të partnerit.


– Në vitin 1951, një sipërmarrës amerikan në fushën e ilaçeve shpiku një ilaç kundër nimfomanisë, i quajtur Neurozinë.


– Tossing quhet seksi me të huaj.

Rechercher sur ce blogue

Powered by Blogger.

Popular Posts