MBLESERI

Njohje, Lidhje, Dashuri, Martesë

Agjensia Martesore Nr.1 në trevat Shqiptare. Siti më i madh e serioz në Shqipëri e Kosovë.

[ International ] [ Shqip ]

Copyright © MBLESERI | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com

statistics

Njohje, Lidhje, Dashuri, Martesë

Njohje Trans & Biseksuale

LGBT SHQIP. Powered by Blogger.

Njohje Lesbike

Njohje Gej

Popular Posts

Formular Kontakti

Çfarë Tregojnë Gjurmët e Buzëve për Personalitetin Tuaj!Kur përshkruajmë buzët, përdorim terma si, të mëdha, të vogla, të holla, rrumbullake etj… Mirëpo buzët janë shumë më të ndërlikuara nga sa mendojmë. Gjurmët e tyre mund të lexohen njësoj si pëllëmba e dorës.


Një lexues buzësh, pikërisht prej gjurmëve të tyre, na tregon se kur jemi të stresuar, të gazuar apo anksioz… Le të marrim disa modele me radhë!
Buzët trekëndore: Forma e këtyre buzëve tregon se ndihmon të tjerët që të jenë të suksesshëm sepse je në gjendje të njohësh zotësitë e tyre dhe i ndihmon t’i shohin.


Buzët katërkëndore: Je njeriu më i përshtatshëm të cilit mund t’i kërkohen këshilla, para apo mbështetje.


Buzët ‘diamant’: Ashtu si ata që kanë gjurmët trekëndore, edhe në këtë rast, këto formë buzësh janë të atyre njerëzve që ndihmojnë të tjerët për të pasur sukses, vetëm se, në këtë rast, edhe ti je një njeri i suksesshëm.
Buzët e vogla: Je njeri i kujdesshëm ndaj detajeve. Nëse dikush do një punë të bërë më së miri, ti je zgjedhja e duhur. Të pëlqen t’i kesh të gjitha gjërat e qarta përpara se të marrësh një vendim.


Buzët mesatare: Përgjithësisht, je i ekuilibruar në gjërat që bënë, përfshi këtu punën dhe kohën e lirë, shkruan Living. Arrin të luash me disa topa njëkohësisht!


Buzët e mëdha: Je perfeksionist! Duhet t’i bësh gjithmonë gjërat sipas ‘maniakërisë’ tënde, përndryshe nuk e merr fare mundimin.

0 comments :

Cila Ju Intereson?

 

Jeni vetë, apo njihni dikë, që është beqar/e në emigracion?

ATËHERË KLIKO KËTU!