MBLESERI

Njohje, Lidhje, Dashuri, Martesë

Agjensia Martesore Nr.1 në trevat Shqiptare. Siti më i madh e serioz në Shqipëri e Kosovë.

[ International ] [ Shqip ]

Copyright © MBLESERI | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com

statistics

Njohje, Lidhje, Dashuri, Martesë

Njohje Trans & Biseksuale

LGBT SHQIP. Powered by Blogger.

Njohje Lesbike

Njohje Gej

Popular Posts

Formular Kontakti

14 Këshilla Psikologjike që t’i Pëlqeni Atij / Asaj që Adhuroni!



Gjatë gjithë jetës ju do të keni mundësinë për të njohur njerëz të rinj.


Megjithatë përgjatë njohjes së tyre ju jo rrallë herë do të ballafaqoheni edhe me disa mosmarrëveshje nga njohja e miqve tuaj të shumtë apo edhe njohja e ndonjë personi tejet simpatik për ju.


Prandaj disa këshilla psikologjike do të ishin tejet të rëndësishme për jetën tuaj po që se ju vazhdoni t’i zbatoni ato nëse ju dëshironi që personave në fjalë të iu pëlqeni.


Rekomandimet janë dhënë për The Independent, nga Maggie Zhang, e që janë si vijon:


Kopjojini ata


Kaloni më shumë kohë me ta


Bejini komplimente


Duhet të jeni në humor të mirë


Bëhuni miq me miqtë e tyre


Mos komplimentoni gjatë gjithë kohës


Tregohuni të ngrohtë dhe përshtatuni


Zbuloni ndonjëherë të metat tuaja


Theksoni vlerat e përbashkëta


Prekini fizikisht


Buzëqeshni


Shikojeni personin tjetër siç ata duhet të shihen


Tregojini atyre një sekret


Prisni gjëra të mira nga njerëzit


Silluni sikur i pëlqeni


Tregoni sens humori


Lërini të flasin për veten e tyre

0 comments :

Cila Ju Intereson?

 

Jeni vetë, apo njihni dikë, që është beqar/e në emigracion?

ATËHERË KLIKO KËTU!