Regjistrohu tani FALAS. Kliko "Sign up now".

Wednesday, August 31, 2016

Meshkuj, dëshironi të dukeni seksi? Ndiqni këto këshilla të gardërobës!

Meshkuj, për t’u seksi tani është më lehtë se kurrë. Gjërat më të thjeshta që i bëni kanë shumë efekt te femrat, pavarësisht se këtë mund të mos e kuptoni.

Sidoqoftë, për t’ju ndihmuar të dukeni sa më seksi që është e mundur, vetëm ndiqni këto këshilla, sipas së cilave do të dukeni mashkulli më i përsosur për çdo femër, transmeton Mbleseri.com

Bluza e përsosur

Sado që i përsosur të jetë një mashkull, ai gjithmonë mund të duket ende më seksi vetëm duke e veshur bluzën e madhësisë dhe kualitetit të duhur. Merrni shembull nga mashkulli që shihet në fotografinë e mëposhtme.

Kostum i qepur mirë

Meshkuj, për t’u dukur seksi në një kostum, është mirë që ta merrni atë të kualitetit të lartë dhe ta qepni tek një rrobaqepës profesionist.

Syzet rrethore me guaskë breshke

Për një pamje seksi që thotë “Hej vajzë, sytë më janë dëmtuar nga leximi i tepërt. Jam i mençur dhe do t’i shpjegojë të gjitha gjërat, por vetëm nëse e kuptoj që je me të vërtetë e interesuar”

Bokseret!

Asnjë e brendshme tjetër nuk është e pranuar! Vetëm ky lloj! Pikë.

Gjithashtu këshillohen:

Këmishë me buton të pa përthekuar dhe me mangë të mbështjella

Ose

Këmishë e zakonshme e cila bën të dukeni sharmant

Rechercher sur ce blogue

Powered by Blogger.

Popular Posts