MBLESERI

Njohje, Lidhje, Dashuri, Martesë

Agjensia Martesore Nr.1 në trevat Shqiptare. Siti më i madh e serioz në Shqipëri e Kosovë.

[ International ] [ Shqip ]

Copyright © MBLESERI | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com

statistics

Njohje, Lidhje, Dashuri, Martesë

Njohje Trans & Biseksuale

LGBT SHQIP. Powered by Blogger.

Njohje Lesbike

Njohje Gej

Popular Posts

Formular Kontakti

Gjërat që Duhet t’i Dini për Vajzat që Kanë Qenë Beqare për Një Kohë të Gjatë

Gjërat që Duhet t’i Dini për Vajzat që Kanë Qenë Beqare për Një Kohë të Gjatë

Vajza e cila ka qenë beqare për një kohë të gjatë duket të jetë pjesë e një grupi të ri të femrave që e ndiejnë veten shumë të lumtura edhe në jetën e beqarisë.

Këto vajza zakonisht janë të pavarura dhe të fokusuar në jetën që duan ta jetojnë, pa dëgjuar fjalët e njerëzve të tjerë.

Një takim me vajza të tilla mund të jetë i vështirë sepse ato janë aq problematike. Por këtu janë pesë gjëra që duhet t’i dini para se ta ftoni në takim një vajzë të tillë:

0 comments :

Cila Ju Intereson?

 

Jeni vetë, apo njihni dikë, që është beqar/e në emigracion?

ATËHERË KLIKO KËTU!