Regjistrohu tani FALAS. Kliko "Sign up now".

Friday, July 8, 2016

Meshkujt Rregullisht u Kthehen në Shtrat ish të Dashurave. Përse?Ndonjëherë ndërprerja nuk do të thotë ndarje përfundimtare, varësisht nga rrethanat dhe arsyeve të ndarjes.


Me siguri ju ka ndodhur që ish i dashuri pas një kohe befasisht ju është kthyer në jetën tuaj, por që ai me atë rast nuk ka qenë ai i cili ka iniciuar ndarjen.


Ja disa arsye për shkak të të cilave dëshiron të kthehet.


Kanë ndryshuar


Prandaj dëshirojnë të tregojnë që tani kanë ndryshuar, janë bërë më të mirë dhe kanë kuptuar ku kanë gabuar. Në qoftë se mashkulli vërtet ka ndryshuar, është ky një shkak shumë i mirë që përsëri të provoni, mirëpo shumë shpesh është fjala për egon e tij, i cili nuk mund të durojë që dikush të ketë mendim të keq për të.


Ne jemi ndryshuar


Frizura e re, disa kilogramë më pak apo qëndrimi tjetër ndaj jetës, pra nga ish të mërzitshme bëhemi vajzë të cilën nuk është dashur ta braktiste. Është mirë për egon femërore, mirëpo realisht, kjo është mënyra e vetme që ish-partneri të na thotë se si tani jemi mjaft të mira për të. Është çështje se a është akoma i mirë për ne.


Partneri ynë i ri


Asgjë tjetër nuk ua hap sytë ish-partnerit sikur fakti kur je e lumtur me dikë tjetër. Fryma e tij garuese zgjohet, ndërkaq nevoja që të tregohet se është më i mirë se ai partneri yt i ri është aq e madhe sa që thjesht patjetër dëshiron të të ketë. Edhe pse edhe kjo i përshtatet egos sonë, kthimi te ish-partneri i këtillë është i keq, sepse nuk të dëshiron ty,por dëshiron të bëhet fitimtar ndaj partnerit tënd të ri.


E kanë kuptuar se ç’kanë humbur


Ndodh ndonjëherë që thjesht mashkulli e ka kuptuar se ka gabuar dhe se nuk është dashur ta braktiste të dashurën. Ndodh edhe kjo. Nëse vërtet tregon se të dëshiron dhe është i gatshëm që të angazhohet më shumë në lidhjen tuaj, nuk është keq t’ia japësh edhe një shans. Ndoshta vërtet ka ndryshuar për të mirë.

Rechercher sur ce blogue

Powered by Blogger.

Popular Posts