MBLESERI

Njohje, Lidhje, Dashuri, Martesë

Agjensia Martesore Nr.1 në trevat Shqiptare. Siti më i madh e serioz në Shqipëri e Kosovë.

[ International ] [ Shqip ]

Copyright © MBLESERI | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com

statistics

Njohje, Lidhje, Dashuri, Martesë

Njohje Trans & Biseksuale

LGBT SHQIP. Powered by Blogger.

Njohje Lesbike

Njohje Gej

Popular Posts

Formular Kontakti

Këto Cilësi Meshkujt i Preferojnë tek FemratJanë bërë shumë kërkime për të gjetur se çfarë preferojnë meshkujt tek një femër.


Sipas një hulumtimi të bërë mbi këtë çështje, vihet në pah se meshkujt nuk shikojnë vetëm pamjen e jashtme por janë disa cilësi tek femrat që u bien në sy meshkujve.


Ja çfarë preferojmë më shumë meshkujt tek femrat


-          Meshkujt preferojnë femrat që janë në fazën e ovulimit.


-          Meshkujt pëlqejnë femrat që qeshin me shakatë e tyre.


-          Studime të shumëfishta kanë gjetur se burrat preferojnë femrat e ndershme.


-          Meshkujt tërhiqen më tepër nga femrat që vishen me të kuqe.


-          Meshkujt pëlqejnë femrat të cilat reflektojnë me dinakëri aksionet e tyre.


-          Disa hulumtime kanë arritur në rezultatin se meshkujt pëlqejnë femrat në grup.


-          Meshkujt preferojnë femra të cilat kanë tipare si sinqeriteti, mirësia, dhe këmbëngulja.

0 comments :

Cila Ju Intereson?

 

Jeni vetë, apo njihni dikë, që është beqar/e në emigracion?

ATËHERË KLIKO KËTU!