Regjistrohu tani FALAS. Kliko "Sign up now".

Tuesday, July 12, 2016

Jeni Divorcuar? Shmangni Këta TipaPesë tipa të cilët duhet t’i shmangni pas divorcit.


Mik apo vetëm i njohur i ish-dashnorit


Besojmë se kjo do të ishte një hakmarrje e ëmbël, mirëpo kjo vetëm do të tregojë se sa jeni e pikëlluar. E para, dëshironi vërtet të jeni personi i cili shkatërron miqësitë? E dyta, edhe nëse ekziston diçka midis jush, më mirë prisni dhe mendoni për çdo gjë me kokë të ftohur, transmeton Mbleseri.


Miku juaj


Ai, për të cilin ish-dashnori ka theksuar që vetëm shtiret si mik, ndërsa pikërisht çdo kohë  është angazhuar që t’ju bëjë për vete, ndërkaq ju atë nuk e keni përjetuar. Ndërkaq nëse keni filluar ta shikoni ndryshe, së paku prisni që gjërat të qetësohen.


Ai për të cilin e dini se i pëlqeni


Sërish, mos luani me ndjenjat e të tjerëve, vetëm e vetëm që ta “ushqeni” egon tuaj. Veprimi i tillë kurrë nuk përfundon mirë as që do t’i zgjidhë problemet tuaja.


Lojtari


Përveç nëse që nga fillimi tregoheni se është ky vetëm një argëtim pa obligime… Problemi është që tek femra kjo pothuajse gjithmonë kalon në diçka më shumë, ndërsa në kokën e saj mbetet një shoqërim i përkohshëm.


Ish-dashnori


Ai para tij, ishte aq i mrekullueshëm për ju. Mirëpo, ekziston arsyeja përse e keni braktisur, andaj kujtoni atë çdo herë kur ju bie në mend, me siguri për atë që aktualisht jeni e vetmuar.

Rechercher sur ce blogue

Powered by Blogger.

Popular Posts