Regjistrohu tani FALAS. Kliko "Sign up now".

Friday, July 8, 2016

E Marta për Shoqërinë, e Enjtja për SeksNëse jeni duke kërkuar partner, më së miri është që ta kërkoni të mërkurën, sepse shanset janë më të mëdha që të takoheni këtë ditë. Sot është dita ideale për takim me miqtë, thonë psikologët e Londrës, për shoqërim me njerëzit e dashur, për darka dhe biseda të zakonshme.


Nëse jeni duke kërkuar partner, më së miri është që ta kërkoni të mërkurën, sepse shanset më të mëdha janë që të takoheni këtë ditë. Megjithatë, nëse “piketoni” shpirtin binjak, lidhje të gjatë dhe të suksesshme, takimin e parë caktojeni të premten.


Studimet e po këtij ekipi kanë treguar që të enjten trupi ynë është më i gatshëm për të bërë dashuri, sepse organizmi atëherë është në formën më të mirë për seks, andaj nëse keni kohë dhe dëshirë për vetëm një “aksion” në javë, le të jetë kjo këtë ditë.

Rechercher sur ce blogue

Powered by Blogger.

Popular Posts