Regjistrohu tani FALAS. Kliko "Sign up now".

Thursday, July 7, 2016

Çfarë FRIZURE Ke? Ky Detaj do t’ju Zbulojë se Çfarë Jeni në SHTRAT!Frizura goxha shumë mund të tregojë për ndonjë person, mirëpo mund të zbulojë edhe dëshirat seksuale? Ekspertët e pohojnë këtë!


Ja se çfarë zbulon secila frizurë kur është fjala për shkathtësitë në shtrat. Natyrisht, nuk mendohet me atë rast për frizurën intime.


Bisht kali


Femrat të cilat i lidhin bisht flokët dinë të jenë tejet të zjarrta në shtrat. Në vend që të fshihet pas flokëve, ajo ato i largon nga sytë, ndërkaq në këtë mënyrë tregon vetëbesim të lartë seksual.


Ajo e do seksin e shpejtë dhe të ashpër, d.m.th., “në shpejtësi”, mirëpo në thellësinë e shpirtit do të pëlqente edhe pak romantikë dhe seks të lehtë.


Secila qime në vend të vetin


Femrat me frizurë të tillë më të kënaqura janë kur ato caktojnë terminet për të bërë seks dhe rrallë i lënë meshkujt t’i udhëheqin.


Bindeni që t’ia mbyllni sytë me shami. Atëherë do të jetë e detyruar që t’ju lejojë të merrni kontrollin në duart tuaja, ndërkaq do të bëhet si një tigreshë e vërtetë.


Flokë të shprishura


Kjo frizurë tregon që dama e tillë ndihet mirë me vetveten. Femrat e tilla janë të relaksuara si në jetë ashtu edhe në seks.


Do t’ju dorëzohet në shtrat dhe më së shpeshti janë të gatshme për seks kudoqoftë dhe kurdo që të ndiejë nevojën për të bërë seks.


Flokët të mbledhura në mënyrë të shkujdesur


Damat me frizurat e këtilla e dëshirojnë shumë glamurin dhe kënaqen me kujdesin që ua kushtojnë meshkujt.


Qafa paraqet pjesën më seksipile të trupit të femrës dhe duke e bartur frizurën e këtillë ajo në mënyrë të pavetëdijshme zbulon që është e gatshme edhe për flirt.

Rechercher sur ce blogue

Powered by Blogger.

Popular Posts