Regjistrohu tani FALAS. Kliko "Sign up now".

Sunday, August 2, 2015

Të nxehtit shkakton pagjumësi dhe depresion


Temperaturat e larta mund të kenë ndikim shumë të keq mbi njerëzit me probleme psikologjike, kështu që është e rëndësishme që nëse e vini re se terapia nuk funksionon, kërkoni ndihmë sa më shpejt që të jetë e mundur.

Temperaturat e larta shpesh shkaktojnë pagjumësi dhe netët pa gjumë mund të provokojnë frikën, sulme paniku, nervozizëm dhe depresion, thonë specialistët, raporton 10minuta.

Të gjithë të prekurit duhet të kërkojnë ndihmë te mjeku nëse kanë ndonjë nga këto simptoma.

Rechercher sur ce blogue

Powered by Blogger.

Popular Posts