MBLESERI

Njohje, Lidhje, Dashuri, Martesë

Agjensia Martesore Nr.1 në trevat Shqiptare. Siti më i madh e serioz në Shqipëri e Kosovë.

[ International ] [ Shqip ]

Copyright © MBLESERI | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com

statistics

Njohje, Lidhje, Dashuri, Martesë

Njohje Trans & Biseksuale

LGBT SHQIP. Powered by Blogger.

Njohje Lesbike

Njohje Gej

Popular Posts

Formular Kontakti

Shkenca: Femrat dhe meshkujt, asnjëherë miq


​Një femër dhe një mashkull nuk mund të jenë asnjëherë shokë në mes vete.
Kështu të paktën është vërtetuar nga studimet e fundit që u bënë nga ”Evolutionary Psychology Journal”.

Kështu thuhet se ka një arsye themelore pse nuk mund të ketë miqësi të pastër me një femër.

Prandaj sic raporton Science.mic, transmeton MBLESERI.com, duket si stereotip por meshkujt mendojnë gjithmonë për seksin.

Kështu thuhet se të dy palët ngatërrojnë raportet dhe mesazhet në mes vete: femrat i marrin mesazhet seksuale si miqësore ndërsa meshkujt çdo mesazh miqësor e shohin si një ftesë për seks.

Studimi i kryer në Normandi mori 308 persona midis moshës 18 deri në 30 vjeç.

Ata u pyetën lidhur me marrëdhëniet miqësore dhe seksuale që kishin patur gjatë jetës së tyre.

Meshkujt i keqinterpretonin 3,4 më shumë se femrat mesazhet që u vinin.

Megjithatë kjo nuk do të thotë që miqësia është e pamundur.

Femrat dhe meshkujt mund të jenë miq të mirë por mënyra e interpretimit të mesazheve mund të shkaktojë probleme dhe situata të pazakonta.

0 comments :

Cila Ju Intereson?

 

Jeni vetë, apo njihni dikë, që është beqar/e në emigracion?

ATËHERË KLIKO KËTU!