Regjistrohu tani FALAS. Kliko "Sign up now".

Monday, August 10, 2015

Restoranti më romantik në botëNjë restorant lundrues që ndodhet në qytetin e Lin'anit në provincën Zhejiang të Kinës, është i duhuri për të gjithë ato që duan të kalojnë momente romantike.

Liqeni ofron mbrëmje të ngrohta dhe pamja e maleve e bëjnë shumë piktoresk këtë vend. Në këtë restorant shkohet vetëm me anë të një varke dhe kjo varkë shërben edhe për dërgimin e ushqimit që përgatit stafi i restorantit për klientët.

Rechercher sur ce blogue

Powered by Blogger.

Popular Posts