MBLESERI

Njohje, Lidhje, Dashuri, Martesë

Agjensia Martesore Nr.1 në trevat Shqiptare. Siti më i madh e serioz në Shqipëri e Kosovë.

[ International ] [ Shqip ]

Copyright © MBLESERI | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com

statistics

Njohje, Lidhje, Dashuri, Martesë

Njohje Trans & Biseksuale

LGBT SHQIP. Powered by Blogger.

Njohje Lesbike

Njohje Gej

Popular Posts

Formular Kontakti

Pse duhet të keni marrëdhënie seksuale çdo natë me gruan tuaj?

Pse duhet të keni marrëdhënie seksuale çdo natë me gruan tuaj.

​Një nga gjërat më të rëndësishme që ju duhet të bëni në kohën tuaj të lirë është që të kenimarrëdhënie seksuale me bashkëshortin tuaj shkruam Agjensia Martesore nr.1 ne Shqip MBLESERI.com

Ka shumë arsye pse të keni marrëdhënie seksuale me partnerim ose bashkëshortin sonte, por ka shumë çifte që janë të hapura shtatë ditë në javë. "Huffington Post" ka bërë një anketë në të cilën ai u kërkoi lexuesve të cilët kanë marrëdhënie seksuale çdo natë, si ajo ka përmirësuar martesën e tyre dhe jetën e tyre. Këtu janë arsyet pse ju duhet të keni marrëdhënie seksuale çdo natë.

-Përmison kohën që kaloni së bashku, duke kthyer pasionin në mardhënien tuaj.

-Seksi është ushtrimi më i mirë, sidomos kur keni më shumë fëmijë

-Largon monotoninë nga jeta e përditshme

-Largon diskutimet

-Mënyra më e mirë për tu lidhur pa folur

-Një fjalë: Orgazma


0 comments :

Cila Ju Intereson?

 

Jeni vetë, apo njihni dikë, që është beqar/e në emigracion?

ATËHERË KLIKO KËTU!