MBLESERI

Njohje, Lidhje, Dashuri, Martesë

Agjensia Martesore Nr.1 në trevat Shqiptare. Siti më i madh e serioz në Shqipëri e Kosovë.

[ International ] [ Shqip ]

Copyright © MBLESERI | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com

statistics

Njohje, Lidhje, Dashuri, Martesë

Njohje Trans & Biseksuale

LGBT SHQIP. Powered by Blogger.

Njohje Lesbike

Njohje Gej

Popular Posts

Formular Kontakti

Mungesa e seksit çon drejt infarktit


​Pas 14 studimeve shkencore, është konstatuar se ata që bëjnë seks vetëm kohë pas kohe, janë në rrezik më të madh nga sulmi në zemër.

Në të vërtetë, gjatë seksit rritet presioni i gjakut dhe të rrahurat e zemrës, çka te personat e moshuar shkakton infarkt, sepse zemra e tyre nuk është aq e fortë për një përgjigje të tillë, sepse nuk është në formë.

“Në mënyrë që njerëzit të jenë më të shëndetshëm, ndërsa zemra e tyre në formë më të mirë, duhet së paku pesë herë në javë të merren me ndonjë aktivitet fizik, pa marrë parasysh se a bëhet fjalë për ecje në natyrë, punë në kopsht, apo seks”, thotë kardiologia Amy Thompson.

Ajo ka shtuar se një person sa më aktiv që të jetë në seks, aq më pak ka rrezik të përjetojë infarkt, sepse gjatë seksit të rregullt, zemra bëhet e fortë si muskul tregon siti nr.1 Shqiptar i takimeve online MBLESERI.com

Disa studiues nga Queens para ca muajsh kanë ardhur në përfundim se seksi tre herë në javë apo më shpesh, përveç sulmit në zemër, e shmang edhe sulmin në tru.

0 comments :

Cila Ju Intereson?

 

Jeni vetë, apo njihni dikë, që është beqar/e në emigracion?

ATËHERË KLIKO KËTU!