MBLESERI

Njohje, Lidhje, Dashuri, Martesë

Agjensia Martesore Nr.1 në trevat Shqiptare. Siti më i madh e serioz në Shqipëri e Kosovë.

[ International ] [ Shqip ]

Copyright © MBLESERI | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com

statistics

Njohje, Lidhje, Dashuri, Martesë

Njohje Trans & Biseksuale

LGBT SHQIP. Powered by Blogger.

Njohje Lesbike

Njohje Gej

Popular Posts

Formular Kontakti

Këto janë brekët që mund t’i ndërroni pa zhveshur gardërobën

Slick Chicks” janë brend i veshjeve intime që u bëjnë të mundshme femrave që t’i ndërrojnë brekët pa zhveshur gardërobën.
Në brekë ekzistojnë kopsa në kërdhokulla, të cilat damat mund t’i shpërthekojnë dhe t’i ndërrojnë kurdo që dëshirojnë, transmeton Agjensia Martesore nr.1 ne Shqip MBLESERI.com

Këto janë brekë të shkëlqyeshme që mund t’i zhvishni, ndërkaq me atë rast nuk as që do të lëvizni gardërobën, thotë Mashable Helya Mohammadian, e cila i ka shpikur këto brekë.

“E kam dizajnuar këtë linjë veshjesh intime për femra të cilat shpesh ndodhen para situatave kur nuk mund të shkojnë deri në tualet dhe askush të mos i hetojë”, thotë ajo.

Secila palë brekësh është punuar nga materiali nëpërmjet të të cilit lëkura mund të marrë frymë, janë shumë komode për t’u bartur, ndërkaq po të njëjtën kohë janë mjaft të forta sikur rrobat e vërteta.

Punohen si brekë të zakonshme, tanga apo brekë të gjata deri afër gjunjëve, ndërkaq çmimi sillet nga 26 deri në 28 dollarë

0 comments :

Cila Ju Intereson?

 

Jeni vetë, apo njihni dikë, që është beqar/e në emigracion?

ATËHERË KLIKO KËTU!