Regjistrohu tani FALAS. Kliko "Sign up now".

Tuesday, August 11, 2015

Këshilla për një seks të zjarrtë

​Të gjithë e dinë se femrat në një mardhënie kërkojnë dashuri dhe mëshirë përjashtim nga sexi. Pika e përbashkët e të gjitha femrave është kërkim i dashurisë dhe i ngrohtësisë. Një mashkull që ju do dhe që ju e doni që ktë e shpreh hapurazi ndaj jush mund t’ju qojë në një mardhënje të lumtur sexual.

Dilni nga dhoma e gjumit

Shumica e femrave sexing e adhurojnë vetëm në shtrat megjithat kjo mund të bëj që jeta juaj sexual të bëhet monoton. Përjashtim nga shtrati,sexi në banjo,në diva,në kuzhinë,dhe në shum zona të shtëpisë do t’jua zbukuroj mardhënien sexuale.

Puthje të lagësht

Një puthje e mirë jep sinjal për një sex të mirë. Një puthje me plotë dashuri dhe të lagësht duke zhveshur njëri tjetrin do tju qoj në një sex të zjarrtë.

Lejoni t’ju prekë

Paralajmroni partnerin tuaj për rajonet tuaja të ndjeshëm duke pëshpëritur . Nese juve nuk ju pëlqen te folni atëhere jepni shenja erotike duke përgëzuar performancën seksuale.

Bëni tortura të ëmbla

Për të emocionuar partnerin tuaj kohë pas kohe mos u dorëzoni menjëherë.Nësë e vononi këtë torturë të ëmbël do të risë kënaqësinë qe do ta merni.

Ndiqni skena seksi

Shikoni se bashku filma që përmbajnë skena të seksit,kjo do t’ju nxitojë për sex.Kushedi ndoshta nuk do të prisni përfundimin e filmit!

Bëni dush së bashku

Nese partneri juaj nuk ka energji për sex atëherë ftojeni për një dush ose mbushni kadën me uj dhe shkumoni.
Rechercher sur ce blogue

Powered by Blogger.

Popular Posts