Regjistrohu tani FALAS. Kliko "Sign up now".

Sunday, August 16, 2015

Flet nusja që u braktis nga burri, vetëm një orë para martesës


Një femër që priste të bëhej nuse, e ka shkruar një letër emocionale, kur tregon momentin prekës kur u braktis nga i fejuari.

Cyndi Maisonneuse, nga Londra, ka thënë se i është errësuar pamja kur partneri saj i ka thënë se nuk mund ta bëjnë dasmën.

“Ai erdhi tek unë dhe më tha se duhet të flasim vetëm. Ishte duke qarë dhe mendova se po i shfaqte emocionet”, ka thënë ajo për The Guardian.

“Mbeta e ngurt, me vellon e vendosur në kokë. Ky njeri do duhej të ishte dashuria e jetës sime dhe po më thotë se nuk mund të martohemi, vetëm një orë para ceremonisë. Zemërthyer, shikoja nga dritarja, teksa motra shkoi t’ju thotë të ftuarve se është anuluar dasma”, ka thënë Cindy, lidhur me ceremoninë që ka pasur të mbahet në Hawaii, transmeton siti nr.1 Shqiptar i takimeve online MBLESERI.com

Për më keq, ajo është dashur të qëndronte në një resort me “burrin”, për një javë.

“E mbushja ditën me aktivitete, në mënyrë që të lodhem dhe të fle. Tash, gjashtë vite më vonë, e ndjej si të kaluar. Madje, ndonjëherë edhe qeshi me këtë rast”, ka thënë ajo në letrën e saj.

Rechercher sur ce blogue

Powered by Blogger.

Popular Posts