MBLESERI

Njohje, Lidhje, Dashuri, Martesë

Agjensia Martesore Nr.1 në trevat Shqiptare. Siti më i madh e serioz në Shqipëri e Kosovë.

[ International ] [ Shqip ]

Copyright © MBLESERI | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com

statistics

Njohje, Lidhje, Dashuri, Martesë

Njohje Trans & Biseksuale

LGBT SHQIP. Powered by Blogger.

Njohje Lesbike

Njohje Gej

Popular Posts

Formular Kontakti

Dëshironi të lindni djalë, hani mëngjes


​Ato femra të cilët duan të lindin një fëmijë të gjinisë mashkullore duhet të sigurohen që të hanë rregullisht mëngjesin, thonë shkenctarët.

Sipas një studimi, femrat të cilat e shmangin ngrënien e mëngjesit gjatë kohës sa përpiqen të ngelin shtatzënë dhe në muajt e parë të shatzënisë, kanë vetëm 45 për qind mundësi për të pasur një bebe djalë në krahasim me ato që hanë mëngjes e tek të cilat mundësia për të lindur djalë është 51 për qind.

Kërkuesit nga Universiteti Northwestern në Illinois thonë se kjo mund të mos vlejë për ato që kanë nivel të ulët të glukozës në gjak, transmetona MBLESERI.com, gjë që sulmon fetuset mashkullore më shumë se ato femërore.

Ekipi që ka punuar në këtë studim kanë bërë testet e tyre në mbi 700 mijë femra në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe ka rezultuar se ato gra që nuk kanë ngrënë diçka në mëngjes gjatë shtatzënisë kanë pasur më shumë lindje të femrave.

0 comments :

Cila Ju Intereson?

 

Jeni vetë, apo njihni dikë, që është beqar/e në emigracion?

ATËHERË KLIKO KËTU!