MBLESERI

Njohje, Lidhje, Dashuri, Martesë

Agjensia Martesore Nr.1 në trevat Shqiptare. Siti më i madh e serioz në Shqipëri e Kosovë.

[ International ] [ Shqip ]

Copyright © MBLESERI | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com

statistics

Njohje, Lidhje, Dashuri, Martesë

Njohje Trans & Biseksuale

LGBT SHQIP. Powered by Blogger.

Njohje Lesbike

Njohje Gej

Popular Posts

Formular Kontakti

Biondet mendojnë më shumë për seksin

​Studiusit arritën në përfundim se biondet përveq se jan seksi, shumica e tyre mendojnë shumë edhe për seksin.
Bjondet janë të lidhura me kordonin e kërthizës për seks, sipas studiuesve të cilët po bashkëpunojnë me një portal për të eksploruar këtë çështje. Ata kanë bërë kërkime mbi lidhjen midis ngjyrës së flokëve me seksin.

Rezultatet e tyre tregojnë se biondet mendojnë për seksin më shumë, 27 për qind prej tyre duke bërë atë disa herë në javë, në krahasim me 24 për qind dhe 22 për qind të zeshkaneve dhe me flokë të errët shkruan Agjensia Martesore nr.1 ne Shqip MBLESERI.com

Bjondet edhe janë më aktive në shtrat, dhe atë 60 për qind e vajzave kanë marrëdhënie seksuale për një natë, shumë afër me ato të kuqet me 58 për qind, 51 për qind kanë arritur brunet.

Biondet beqare kanë partnerët seksual gjatë jetës së tyre - 10, të kuqet deri në nëntë, ndërsa brunet dhe zeshkanet nga 8.

0 comments :

Cila Ju Intereson?

 

Jeni vetë, apo njihni dikë, që është beqar/e në emigracion?

ATËHERË KLIKO KËTU!