Regjistrohu tani FALAS. Kliko "Sign up now".

Monday, August 10, 2015

6 shenja që tregojnë se lidhja juaj e re po mbaron


Dëshironi të dini se historia e sapofilluar me të është e destinuar të përfundojë? Ky ankth në fakt, na pushton pothuajse gjithmonë, pikërisht në prag të ndjenjave të forta e kontradiktore njëkohësisht.

Prandaj është e domosdoshme të njihni disa shenja shumë të qarta që tregojnë se ajo mund të jetë duke përfunduar shkruan Agjensia Martesore nr.1 ne Shqip MBLESERI.com

1. Partneri/ja mezi i përgjigjet mesazheve dhe telefonatave
Jooo nuk i ka mbaruar oferta!

2. Ai/ajo është gjithmonë i/e zënë
"Zemër të betohem kam shum punë... Ej paguajn fushën ata që humbin e?!"

3. Ai/ajo nuk do ta marrë seriozisht sepse ‘ka frikë se mos lëndohet’
"Ja ke fut kot, ja ke fut kot plako!"

4. Partneri/ja e mban të fshehtë lidhjen tuaj në rrjetet sociale
"Se është pak herët kupton. Benit doja t'ja thoja vetë."

5. Ai/ajo ju jep mesazhe të paqarta
"Nuk është faji yt, është i imi, por ti e ke fajin se prej teje..."

6. Ai/ajo mban një shoqëri të veçuar me ish-in e vet
"Ajo është pjesë e jetës time kupton?". "Ok, merre për kafe që ta takoj". "Po leje ç'e do dreqin?!"

Rechercher sur ce blogue

Powered by Blogger.

Popular Posts