MBLESERI

Njohje, Lidhje, Dashuri, Martesë

Agjensia Martesore Nr.1 në trevat Shqiptare. Siti më i madh e serioz në Shqipëri e Kosovë.

[ International ] [ Shqip ]

Copyright © MBLESERI | Published By Gooyaabi Templates | Powered By Blogger
Design by WebSuccessAgency | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com

statistics

Njohje, Lidhje, Dashuri, Martesë

Njohje Trans & Biseksuale

LGBT SHQIP. Powered by Blogger.

Njohje Lesbike

Njohje Gej

Popular Posts

Formular Kontakti

2 Herë më shumë gjasa të tradhëtoni nëse prindërit tuaj kanë tradhëtuar


​Lajmi mund të duket i zymtë në shikimin e parë: nëse prindi juaj ka tradhtuar në martesë ju keni 2 herë më shumë gjasa të tradhtoni në martesën tuaj.

“Nëpër studimeve të shumta, unë kam gjetur një lidhje të fortë në mes të pabesisë prindërore dhe pabesisë së fëmijëve në të ardhmen. Pra, në përgjithësi, historia e tradhtisë së prit është e lidhur me gjasat më të mëdha që fëmija të tradhtoj të paktën një herë në marrëdhëniet e tij.” thotë Dr. Weiser.

Ai thotë se prindërit mund të përpiqen të justifikojnë sjelljen e tyre apo pabesinë që ta bëjnë si të pranueshme dhe kjo ndikon në besimet dhe sjelljet e fëmijës së tyre transmeton Mbleseri.com

“Prindërit u mësojnë fëmijëve atë që është e pranueshme dhe e dobishme në marrëdhëniet romantike dhe sjelljet e prindërve mund të kenë disa pasoja të padëshiruara në marrëdhëniet romantike të fëmijëve të tyre”, shpjegon ai

Mirëpo pavarësisht nga fakti se a kanë thyer prindërit tuaj premtimet e tyre, ju nuk duhet të leni të kaluarën të përcaktojë të ardhmen, duhet të kuptoni rrezikun dhe të keni kujdes të shtuar

0 comments :

Cila Ju Intereson?

 

Jeni vetë, apo njihni dikë, që është beqar/e në emigracion?

ATËHERË KLIKO KËTU!