Regjistrohu tani FALAS. Kliko "Sign up now".

Sunday, March 29, 2015

Vjen vibratori që iu lejon të shihni orgazmën “live” Erotikë


Tashmë femrat mund të shohin “live” orgazmat e tyre falë një aparati të veçantë.
Ai është vibratori Svakom Gaga Camera i cili është i pajisur me një kamera HD e cila filmon pjesën e brendshme të femrës.
Futet brenda si një vibrator normal dhe ka funksion të njëjtë, por në brendësi ka edhe kameran që filmon aktin e vetëkënaqësisë.
Vibratori kushton 180 dollarë dhe është hedhur në treg online nga kompania “Lovehoney”.


Rechercher sur ce blogue

Powered by Blogger.

Popular Posts