Mblesëria Fillon Tani!


TEST FEMËROR: Sa të Dashur do të Keni Këtë Verë?

TEST FEMEROR: Sa të Dashur do të Keni Këtë Vit?

Ky postim vjen tek ju nga Agjensia Martesore me e madhe Shqip MBLESERI.com . Një një anketë online të bërë me më shumë se 1000 persona në Britani, ata u pyetën se sa të dashur duhet të ketë një person. Përgjigjet më të shpeshta sipas studimit ishin në mes të 8 dhe 12, duke përfshirë këtu 38 për qind femra dhe 37 për qind meshkuj.Dhjetë është numri ideal i të dashurve që duhet pasur, dhe kjo vlenë për të dyja gjinitë, kanë pohuar studiusit.

Sondazhi tregon se ata që kanë më shumë se 10 partnerë seksualë konsiderohen si të pamoralshëm, ndësa ata me më pak se 10, të papërvojë.

Po ju a do të keni fat në dashuri këtë vit? Për të filluar testin klikoni më poshtë LUAJ TANI:Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home
------ *** ------

Cila Ju Intereson?

 

Jeni vetë, apo njihni dikë, që është beqar/e në emigracion?

ATËHERË KLIKO KËTU!


------ *** ------