Mblesëria Fillon Tani!


KUIZ: A Mund ta Gjeni Gabimin në Këto Foto për 5 Sekonda?

KUIZ: A Mund ta Gjeni Gabimin në Këto Foto për 5 Sekonda?

Aftësia për t’u përqendruar dhe kujtesa mund të përmirësohen duke mbajtur një qëndrim “aktiv”. Kemi të bëjmë me rritjen e asaj që psikologët e quajnë “vëmendje selektive”, e cila lidhet ngushtësisht me përfshirjen e shqisave përmes të cilave marrim mesazhin. Çka do të thotë: t’u kushtojmë vëmendje më të madhe karakteristikave pamore, dëgjimore, të shijes, të nuhatjes apo të prekjes.

Le të shohim sa të vëmendshëm jeni ju në këto momente dhe sa të aftë jeni të zgjoni shqisat tuaj për të deshifruar pamjet e mëposhtme në pak momente:


Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home
------ *** ------

Cila Ju Intereson?

 

Jeni vetë, apo njihni dikë, që është beqar/e në emigracion?

ATËHERË KLIKO KËTU!


------ *** ------