Mblesëria Fillon Tani!


10 Mënyra për të "FLLIQ" Veten në Sitet e Njohjeve Online

10 Mënyra për të "Djegur" Veten në Sitet e Njohjeve Online, Sipas Votimit Tuaj

Të gjithë kemi provuar site të ndryshme të njohjves online apo aplikacione të ngjashme. MBLESERI.com, siti më i madh i njohjeve online në gjuhën shqipe, pyeti me qindra anëtarë se cilat veprime online të anëtarëve të tjerë ata urrenin më shumë. Përgjigjet e anëtareve dhe anëtarëve të MBLESERI.com i keni të regjistruara më poshtë në formë votimi. 

Mbani shënime se cfarë NUK duhet të bëni kur regjistroheni në MBLESERI.com dhe mos harroni të votoni edhe ju atë që mund t'ju bezdisë më shumë nëse do provonit të njihnit dashurinë e jetës tuaj online.Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home
------ *** ------

Cila Ju Intereson?

 

Jeni vetë, apo njihni dikë, që është beqar/e në emigracion?

ATËHERË KLIKO KËTU!


------ *** ------