Mblesëria Fillon Tani!


Pritshmëritë dhe realiteti: Sa duan femrat që të zgjatë seksi, dhe sa zgjatë në të vërtetë

Pritshmëritë dhe realiteti: Sa duan femrat që të zgjatë seksi, dhe sa zgjatë në të vërtetë

Një anketim me 3.836 njerëz ka zbuluar saktësisht se sa gjatë zgjasin meshkujt e të gjitha moshave në seks – dhe sa gjatë duan femrat që sesi të zgjas.

Duket se nuk është lajm i mirë kur i krahasojmë pritshmëritë me realitetin

Anketimi, i kryer nga ‘Saucydates’, ka zbuluar se femrat mesatarisht duan që seksi të zgjatë 25 minuta e 51 sekonda.

Ndërkohë, meshkujt kishin thënë se duan që seksi të zgjatë 25 minuta e 43 sekonda.

Megjithatë, përderisa dëshirat e tyre kanë qenë mjaft të përafërta, rezultatet kanë treguar se meshkujt e çdo shteti dhe secilës moshë nuk mund t’i afrohen minutazhës ideale, ku shpeshherë meshkujt nuk mund të zgjasin më shumë se 15 minuta në seks.Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home
------ *** ------

Cila Ju Intereson?

 

Jeni vetë, apo njihni dikë, që është beqar/e në emigracion?

ATËHERË KLIKO KËTU!


------ *** ------