Mblesëria Fillon Tani!


Mosha kur prireni të keni aferë dashurie – sa larg tradhtisë jeni?Një studim pretendon të ketë zbuluar moshën kur shumica e njerëzve kanë aferë dashurie, dhe e vërteta mund t’ju befasojë.

Këto statistika të reja befasuese kanë zbuluar se meshkujt dhe gratë priren ta tradhtojnë partnerin kur janë në vitet e tyre të 50’ta.

Kur mund të supozohet se çiftet e martuara në vitet e tyre të 50’ta janë tejet të lumtur sa i përket mirëmbajtjes së një lidhje të suksesshme dhe monogame, prapa skenave nuk është gjithçka mirë.

Instituti i Studimeve Familjare kishte zbuluar se përqindjet e seksit jashtëmartesor janë më të lartat te personat e moshës 55 vjet.

Sipas Nicholas H. Wolfinger, profesor i studimeve familjare në Universitetin Utah, që nga viti 2000 është rritur fenomeni i tradhtisë te personat e moshës 50-60 vjet. Dhe, shumica nga tanë kanë raportuar se kanë qenë të martuar për 20 apo 30 vite.

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home
------ *** ------

Cila Ju Intereson?

 

Jeni vetë, apo njihni dikë, që është beqar/e në emigracion?

ATËHERË KLIKO KËTU!


------ *** ------